Lørdag d. 12. august

She Trio

She Trio

Tre kvinder med en swingende opsang til verden! Det er den korte introduktion af vokaljazzkonstellationen She Trios nye album – ”Earth is calling”, der udsendes 1. december 2022.

She Trio består af Sanne Graulund, Eva Malling og Benita Haastrup. Hver for sig har de gennem årene udfoldet sig forskellige musikalske sammenhænge på plader, turnéer, film, musicals, cabaret og teater. Og sammen har de skabt et unikt vokaljazzet univers af sanseligt samspil med masser af musikalsk overskud, humor og poesi med holdning.

Flere af de nye sange handler om deres egen generations klimasvigt. Opsange om, at vi ikke lyttet efter og handlet i tide. Sangtitler som ’Ignorance’ og ’Earth is Calling’ siger det meget direkte, men budskabet leveres med et musikalsk og menneskeligt overskud, der alligevel efterlader os med et lille håb – og en uafrystelig melodi på hjernen.

For tre år siden på en anden planet
She Trios debutplade udkom i foråret 2019 – i en helt anden verden - før corona, krig, inflation og energikrise. Dengang blev’As Simple As That’ modtaget med rosende ord om et helstøbt, velspillet og stemningsfuldt album.

Det nye album bygger videre på dette solide afsæt med et endnu mere legende udtryk og en musikalsk generøsitet, der står i opløftende kontrast til tekstuniversets alvor – og klodens tilstand, sådan helt generelt. Derfor har verden lige nu mere end nogensinde brug for disse tre kvinder og deres fælles projekt. She Trio sætter fingeren præcis på det ømme punkt – og giver os en velgørende omgang dyb jazz- massage lige dér, vi allermest behøver det.

She Trio er:

  • Sanne Graulund - vokal og klaver
  • Eva Malling - kontrabas
  • Benita Haastrup - trommer og percussion

Spiller lørdag kl. 17.30-19.30 i Hansen & Larsen Teltet