Fredag d. 11. august

Twang

Twang

Et anderledes bud på amerikansk folkemusik 

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs  besætning med kontrabas, akustisk guitar, violin og banjo er måske nok essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande alt fra jazz til hiphop ind i deres lyd, og fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. 

Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt!  Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. 

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen. Med musikalsk overskud, historier og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse. 

Melankoli, humor og kærlighed 
Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af den amerikanske sangskat løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres helt særlige Twang! 

Twang er

  • Thyge van dassen: Violin & vokal 
  • Spencer Gross: Guitar, kontrabas & vokal 
  • Peter Banks: Banjo, kontrabas & vokal

Spiller fredag kl. 18.15-20.00 i Villy Poulsen Teltet