Fredag d. 11. august

Duo'en Claus og Morten

Duo'en Claus og Morten

Duo´en Claus og Morten spiller alle gode sange i hele verden. Vi har her at gøre med et band, hvor de faktisk spiller de sange, der bliver ønsket! 
”Vi er ligesom Youtube, bare uden reklamer”, råber Claus til publikum og starter på en af de utallige opfordringer, der er kommet fra de begejstrede lyttere 

De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene – ”Utroligt at så mange kendte kan samles i bare én duo…” skrev pressen. Der bliver underholdt i stor stil, men stadig med den gode sang og melodi i højsædet. Claus og Morten er begge to dybt seriøse musikere, der hele tiden prøver at få musikken, det underholdene element og sangen til at gå op i én helhed. 

Duoen har nu spillet sammen i over 30 år – Utroligt som tiden går. Der er stadig den samme glæde og energi, når Claus og Morten giver den gas, eller spiller de gode sange stille og roligt med nerve og intensitet. 

Denne cocktail er en garanti for den helt igennem fantastiske oplevelse for de unge, dem der stadig, tror de er unge og for den ældre genreration. Repertoiret spænder fra de nyeste hit, til de gamle gode dansenumre og til de sange man troede man havde glemt. 

Spiller fredag kl. 11.45-14.00 i Vestjylland Forsikring Teltet