Program 11.-13. august 2022

Farmhouse Jazz & Blues Band NL

Farmhouse Jazz & Blues Band NL

Oversat fra Google:
Farmhouse Jazzbands historie går tilbage til 1981. Samme år blev bandet grundlagt af nogle tidligere medlemmer af det velkendte Stable Roof Jazz Band. Snart nød bandet stor popularitet, både hjemme og i udlandet. Ikke desto mindre blev den opløst et par år senere.

I 2014 blev bandets genoplivning. Endnu en gang var tidligere medlemmer af Stable Roof Jazz Band initiativtagerne. Drevet af det fælles ønske i sammenhæng med oldtidens jazz om at udvikle deres egen, moderne bandlyd. Chris Barber Band repræsenterer en betydelig inspirationskilde for dem, herunder bluesrock,
Det solide fundament for denne lyd leveres af rytmesektionen med gode gamle Cees Heegstra på trommer, Carla Tavenier-Kok på kontrabas og Gerard Tavenier på guitar og banjo. En trio fuld af dynamik, men ligesom næsten hvisking ledsager sjovfulde ballader. R & B-stykkerne er forbundet med bluesgitaren spillet af Michiel Pos - uslebne, spændende, fængslende.

Frontlinjen er stærkt bemandet med Michael Muller på trompet, Hans van Wermeskerken på trombone (han er også bandleder) og Michiel Pos på saxofon og klarinet. De garanterer energiske, optimistiske og velholdte arrangementer og improvisationer. Gynge og drev forme tonefarven på båndet som basale elementer. Med denne opstilling har bandet erobret en særlig plads i jazzscenen på kort tid. En udseendet af bondegården er en fest for unge og gamle, at sidde stille er næsten umuligt og dansere drages til dansegulvet! I New Orleans, fødestedet for jazz, siger ordet: "Jazz er underholdning og glæde på samme tid" - det er det, vi er enige med!

Spiller torsdag kl. 21.30 i Hansen & Larsen Teltet