Program 11.-13. august 2022

Sussi og Leo

Sussi og Leo

De levende legender fra Saltum 

De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, - men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år. 

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de var 18 år gamle. Da Sussi & Leo var blot 21 begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift, da de var 26 på Sussis fødselsdag, og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet, og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 20 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn - RITZ. I 2004 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden. 

I 2015 kunne både Sussi og Leo fejre 60 års fødselsdag, men alderen er kun et tal og Trio Sussi & Leo tager nu fat på de næste 45 år. Trio Sussi & Leo optræder med et nyt show hvert år og Danmark kan glæde sig til 2018 showet ”Trio Sussi & Leo – For evigt” løber af stablen. 

Spiller lørdag kl. 20.00 i Vestjyllands Forsikring Teltet