Program 11.-13. august 2022

BØRNEKONCERT: Sebastian og Sanglærken

BØRNEKONCERT: Sebastian og Sanglærken

Vi får besøg af SANGLÆRKEN & SEBASTIAN, 2 unge musikere med et friskt væsen som elsker at optræde og give en oplevelse fra sig.

 Man kan vist godt sige, at de er lidt legesyge, Sebastian på hans tangenter og Tina/Sanglærken er rigtig god både til de store og de små at underholde. Sidste år besøgte de skoler og børnehaver og lavede både Ønskekoncerter i skolegårde og spillede for de allermindste, alle de kendte børne- og disneysange til stor glæde. I jule månederne spiller de også for børnefamilierne, når deres repertoire byder på 24 julesange. Alle de gode klassikere og dem fra TV julekalenderne, dette er en blanding af Solo & Fællessang.

De har 14 års erfaring og turnerer rundt i hele Jylland, hvor de er kendt for, at hjælpe familiemedlemmer med at overraske på de store dage med en sang eller to i gave, og med deres højt elskede SOMMER FÆLLESSANG som udsprang mit under corona og som nu er blevet et af deres helt store varemærker. De besøger årligt gns. 34 byer.Derudover udgiver Sanglærken i sit eget navn; Tina Wiberg for første gang hendes egen single i efteråret 2022.

Spiller lørdag kl. 10.00 i Villy Poulsen Teltet