Program 11.-13. august 2022

Bjarke Nørgård Band

Bjarke Nørgård Band

Er du til 60’er, 70`er og 80’er rock og rul, eller god gammeldags ”syng med musik”, så har du muligheden for at tage med BJARKE NØRGAARD BAND tilbage til dengang, hvor Inga var vild med smukke Charlie på sin Harley, dengang hvor pigerne godt måtte ligge topløse ved stranden, og dengang hvor herrerne holdt dørene for kvinderne (hvis de var pæne nok)!

BJARKE NØRGAARD BAND spiller og charmer sig igennem numre, som de elsker højt. Du kan høre numre af bl.a. Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Shu-bi-dua, Johnny Madsen, Bamses Venner, John Mogensen, Thomas Helmig, Kim Larsen, Seebach, John Denver, og mange, mange flere. Alle bandmedlemmer har beskæftiget sig med, og spillet musik i mange år, og de forstår derfor at sætte gang i en halvsøvnig forsamling og få selv den sløveste til at løfte hovedet fra ølsjatterne! Slå håret ud og skrål med, når BJARKE NØRGAARD BAND dømmer fed ”syng med stemning”

Bandet består af 4 velspillende musikere, der forstår at trykke den af, og give folk en festelig aften de sent vil glemme. Frontfiguren, Bjarke Nørgaard, er sublim til at skabe den gode stemning, da han i bedste entertainer stil, krydrer musikoplevelsen med små humoristiske jokes af både lødig og mindre lødig kvalitet! Bandet kan med sikkerhed garantere, at ingen går hjem i dårligt humør efter en aften, hvor du har været i selskab med dem.

Besætning:

  • Bjarke Nørgaard: Sang og Rytmeguitar
  • Karl Gade: Leadguitar
  • Klaus Thomsen: Trommer og kor
  • Kurt Børge: Bas

Spiller fredag kl. 21.30 i Vestjyllands Forsikring Teltet