Willy Egmose Trio

Samarbejdet mellem Willy Egmose, Jeppe Smith Olsen og Kristian Leth begyndte i 1981. Siden har trioen været meget på farten for at give koncerter i kirker, sognehuse, kulturforeninger, jazzklubber og på højskoler. Endvidere har de tre musikere ofte taget del i korstævner. Trioens aktiviteter strækker sig til såvel indland som udland med stor anerkendelse hos publikum til følge.

Trioen er kendt for sin bearbejdelse af danske salmer, hvor den store danske salmetradition kommer til sin fulde ret. Endvidere vil musikerne give prøve på nyere rytmiske salmer, hvor traditionen også skinner igennem det musikalske udtryk. Det munder ud i en swingende og iørefaldende stil, der respektfuldt er afstemt og tilpasset de rum, hvor musikken fremføres.

Willy Egmose er konservatorie uddannet organist og nu ansat ved Skjern Kirke. Han har rejst landet tyndt for at holde foredrag om rytmisk musik i kirkerum og selv give koncerter. Det har også resulteret i tidligere besøg i Skive og omegn. Egmose er som jazzpianist inspireret af salmer og nordisk folkemusik – herunder Jan Johanson. Oscar Peterson hører også til blandt Egmoses favoritter.

Jeppe Smith Olsen vender med koncerten tilbage til sin tidligere hjemegn, hvor han også som ungt menneske spillede sine første toner på bassen. Senere blev uddannelsen fuldendt på konservatoriet, hvor han blev undervist af NHØP. Jeppe Smith Olsen har gennem årene spillet med de skrappe inden for det danske jazzmiljø. Det vidner om kvalitet.

Kristian Leth har som tidligere underviser på Skive Musikskole også en vis lokal tilknytning. De unge mennesker værdsatte hans engagement og motiverende opmuntring under hans virke som trommelærer. Kristian Leths spil befinder sig nu på et højt plan, hvad han ofte har bevist i Skive Jazzklub.

Stauning Kirke onsdag d. 8. august kl. 19.00-21.00 - køb billet her>>

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2019 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2018

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>