Bjarke Nørgaard Band

Er du til 60’er, 70'er og 80’er rock og rul, eller god gammeldags ”syng med musik”, så har du muligheden for at tage med BJARKE NØRGAARD BAND tilbage til dengang, hvor Inga var vild med smukke Charlie på sin Harley, dengang hvor pigerne godt måtte ligge topløse ved stranden, og dengang hvor herrerne holdt dørene for kvinderne (hvis de var pæne nok)! BJARKE NØRGAARD BAND spiller og charmer sig igennem numre, som de elsker højt. Du kan høre numre af bl.a. Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Shu-bi-dua, Status Quo, Bamses Venner, Seebach, Thomas Helmig Kim Larsen, og mange, mange flere. Alle bandmedlemmer har beskæftiget sig med, og spillet musik i mange år, og de forstår derfor at sætte gang i en halvsøvnig forsamling og få selv den sløveste til at løfte hovedet fra ølsjatterne! Slå håret ud og skrål med, når BJARKE NØRGAARD BAND dømmer fed ”syng med stemning” for alle pengene!

Bandet består af 4 velspillende musikere, der forstår at trykke den af, og give folk en festelig aften de sent vil glemme. Frontfiguren, Bjarke Nørgaard, er sublim til at skabe den gode stemning, da han i bedste entertainer stil, krydrer musikoplevelsen med små humoristiske jokes af både lødig og mindre lødig kvalitet! Endvidere er singleguitaristen Karl en af de bedste, der kan opdrives i landet! Og da Karl og Bjarke er Nevø og onkel har de stået på en scene sammen ” Side by Side ” siden Bjarke fik sin første guitar af familien som helt ung og det ses tydelig på dem begge to

Bandet kan med sikkerhed garantere, at ingen går hjem i dårligt humør efter en aften, hvor du har været i selskab med dem!

Spiller lørdag kl. 22.00-01.00 i Vestjylland Forsikring Teltet

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2020 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2019

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>