Kim Menzer Jazz & Blues Band

”THE FAT PONY BAND” - garanteret medrivende top HOT - SPIRIT jazz 

I musiken er det først og fremmest blues musik og blues baserede melodier fra den store uopslidelige amerikanske sang/melodi skat (Armstrong, Geo Lewis, Bechet, Louis Russell, Bunk og Monk, Ellington m. fl.), med de varme Swing Beats og inderlighed i såvel den kollektive musiceren som det improviserede udtryk, der indgår i repertoiret. Vi opsøger endvidere nyere melodier/sange med jazz potentiale, samt arbejder med egne kompositioner (danske/udenlandske). 

Multiinstrumentalist Menzer har en lang karriere indenfor dansk Jazz og Rock, der går langt tilbage til tredsernes div. trad. og swing bands samt div. avant-garde/free jazz konstalationer og senere i så forskellige kendte orkestre som Burnin Red Ivanhoe, Røde Mor, Peter Nissen Jazzband, New Orleans Delight og Jazz Kompagniet. 

Trumpetist Henrik Bolberg, der har modtaget flere danske jazz priser, var tilbage i 1990´erne en af Danmarks Radios Big Band´s betydeligste solister, og hans  smidige, sprudlende og opfindsomme spil giver sammen med Nis Toxsværds saftige tenor sax det bedste modspil til Menzers ”råblå” blæseinstrumenter.

Bandets yngste medlemmer Andreas Fryland, Marko Martinovic og Nicolai Land er særdeles kendte i det Københavnske jazz liv.

På foto: Henrik Bolberg, Kim Menzer, Nis Toxsværd

Bandet er : 

  • Kim Menzer, mundharpe + trombone/alto sax  + vokal
  • Henrik Bolberg, trompet + flygelhorn
  • Nis Toxsværd, tenor sax 
  • Christian Wolf ,bas
  • Marko Martinovic, piano
  • Andreas Fryland, trommer

Spiller lørdag kl. 21.00-24.00 i Villy Poulsen Teltet

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2020 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2019

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>