Skovbrynet Allstars

Skovbrynet Allstars vender tilbage til jazz’en
Ringkøbing Fjord Jazz Festival kan endnu engang præsentere Skovbrynet Allstars på sit program. Bandet, der består af udviklingshæmmede fra aktivitets- og samværstilbuddet Skovbrynet i Skjern, er lige nu ved at pudse formen af.

Intet mindre end en af festivalens gladeste koncerter – nogensinde!
Så kort kan anmeldelsen være, hvis man skal beskrive Skovbrynet Allstars optræden på Ringkøbing Fjord Jazz Festival sidste år. Her optrådte en stor flok af brugere fra aktivitets- og samværstilbuddet Skovbrynet i Skjern på en af jazz’ens scener fredag formiddag.

Det var et forsøg......
Vi havde scenen, og de havde bandet, så det passede perfekt sammen. At det så blev en helt fantastisk oplevelse, det var bare en bonus, der samtidig betød, at vi ikke var i tvivl om, at de skulle spille igen, hvis de havde lyst, siger Karsten Andresen, der er formand for festivallens bestyrelsen.Sidste år optrådte bandet på festivallen på en lukket koncert fredag formiddag, hvor venner og pårørende havde adgang. I år flyttes koncerten til et større telt og åbnes for alle interesserede. Musikken fylder rigtig meget for bandets medlemmer, og det giver dem noget helt særligt at optræde med det, de har øvet sig på. Vi er rigtig glade for samarbejdet med Ringkøbing Fjord Jazz Festival, og jeg ved, at bandet glæder sig rigtig meget til koncerten, siger Lisbeth Tholstrup, der er socialpædagog på Skovbrynet.

Man kan få adgang til teltet med gyldig billet til festivallen. Hvis man kun vil opleve koncerten med Skovbrynet Allstars kan man komme ind ved indgangen til teltet for kr. 100,-

Spiller fredag kl. 09.30 i Vestjylland Forsikring Teltet

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2020 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2019

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>