Information til frivillige ved Ringkøbing Fjord Jazz Festival

Først og fremmest skal du have en stor tak for at have meldt dig som frivillig til årets jazzfestival. Mere end 240 frivillige har sammen med dig takket ja til en opgave under festivalen, og det er vi meget taknemmelige for. Uden de frivillige hænder ville så stort et arrangement ikke være muligt.

Som frivillig ved Ringkøbing Fjord Jazz Festival får du…

- ud over en hyggelig opgave også gratis entré og gratis parkering på selve dagen, en t-shirt som du skal bære, mens du er på vagt, samt adgang til en gratis middag i medhjælperteltet.

Som frivillig ved Ringkøbing Fjord Jazz Festival forventes det, at du…

er loyal over for jazzfestivalen, og dermed sigter mod at give gæsterne en god oplevelse gennem imødekommende og hjælpsom betjening. Derudover forventes det, at:

  • du ikke møder beruset eller er beruset på din vagt
  • du læser og følger de vejledninger som ligger i baren, indgangen, medhjælperteltet inden/ i starten af din vagt
  • du ikke modtager drikkepenge fra kunderne

Endelig er det vigtigt, at dagenes første og sidste vagthold, særligt i teltene hjælper med hhv. opfyldning inden dagens første koncert, samt oprydning efter dagens sidste koncert.

Parkering 

Som frivillig har du muligheden for at parkere gratis på selve dagen, hvor du er på vagt. Oplys blot dit navn og vagttidspunkt til parkeringsvagterne.

Udlevering af madbillet og armbånd

I indgangen oplyser du dit navn og vagttidspunkt. Derefter udleveres armbånd og mad/drikkebillet. Den kombinerede mad/drikkebillet kan KUN bruges i medhjælperteltet.

Udlevering af t-shirt

Inden din vagt begynder, skal du hente din t-shirt i teltet til højre for jazzfestivalens pølsebod. Der vil være forskellige tshirts til de forskellige arbejdsopgaver, og det vil fremgå af en ophængt liste, hvilken t-shirt du skal tage. Det er dit ansvar at tjekke listen og finde t-shirten i kasserne. Teltet vil ikke være bemandet.

T-shirten må kun bruges under vagten.

Inden din vagt og vagtskifte 

Alle medhjælpere møder ind 15 min. før sin vagt, og hjælper/overlapper det forrige vagthold, således at der er god tid til at sætte næste hold ind i opgaverne.

Yderligere oplysninger

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående bedes I kontakte Karen Lundgaard Agerholm på tlf.: 25 38 26 31

Vi ses til en festlig weekend ! 

 

Vagtplaner

Her kan vagplaner til diverse områder downloades. De bliver jævnligt opdateret, så vær sikker på at du har den seneste version.

Find din vagtplan her:

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2019 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2018

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>