All Time Jazz Band

Der sker noget, når All Time Jazz Band går på scenen. Udgangspunktet er den levende New Orleans Jazz, som den blev spillet og stadig spilles i jazzens hjemby.

All Time Jazz Band har et uhyggeligt stort repertoire og tager, uden at ryste på hånden, afstikkere til swing, blues, rock og rul og evergreens. Alt leveres med professionalisme, sikkerhed, stilfornemmelse, humor og musikalitet i et mix til stort set enhver lejlighed - og med en utrolig mangel på selvhøjtidelighed. Blæserne i bandet har spillet sammen i årtier og vover sig ud i både improvisation og swingende big-band rifts på baggrund af en sej, tæt sammenspillet rytmegruppe. Det er ret specielt, at alle bandets medlemmer er vokalister og synger enten solo eller kor i flerstemmige arrangementer.

Bandet har altid et par nye overraskelser med på repertoirelisten. Blandt andet har All Time Jazz Band reddet en del stort set ukendte gamle jazznumre op fra den store glemmekiste – musik, der ved tilfældighedernes spil er gledet ud af det traditionelle repertoire, men som fortjener et nyt liv.

Besætning:

  • Ole Rosendal, trompet, flygelhorn, vokal
  • Erik Schreiber, tenor sax, klarinet, vokal
  • Morten Tværmose Andersen, double bass, vokal
  • Jan Gruwier Larsen, banjo, guitar, vokal
  • Jørgen “Mulle” Mulbjerg, trommer, vokal

Spiller fredag kl. 20.00-22.00 i Hansen & Larsen Teltet

Tilmeld nyhedsbrev

- og vær først med de store og små nyheder fra Ringkøbing Fjord Jazz Festival
Please wait

Vi tæller ned til jazz

Ses vi i 2019 - det tror jeg vi bør.....

Følg os på de sociale medier

- det er her det sjove sker.....

facebook iconmonstr instagram 15 240

Sponsor 2018

Støt vores sponsorer
- de støtter os

Se hvem de er >>